Welcome To Awas Ada Boy Jangan Lupa Difollow Ya Silahkan Menikmati Artikel Dari Blog Kami Yang Ada Disini

Sabtu, 16 Juli 2011

ADOBE PHOTOSHOP version with crack

kali nie Wan upload yang bleh di extract..maaf yang aritu tak dapat pakai.. so yang nie korang download k..yang nie bleh gune...








Ok..nie adobe photoshop yang Wan pakai... law Wan edit pun Wan gune nie, wat header semue tu Wan gune ADOBE PHOTOSHOP nie..ermmm.. nie Wan kasi link kat file 4shared Wan untuk korang download..sesape yang nak try gune ADOBE PHOTOSHOP nie..korang downloadlah k .. Wan ambek mase 2jam untuk upload file ADOBE PHOTOSHOP nie semate mate nak berkongsi.. line tenet Wan ciput je..huhuhu..sanggup tu..


Nape Wan wat and kasi Installer yang full nie..koz Wan taw kebanyakkan orang susah sangat nak dapat ADOBE nie.. crack kat page len and installer pun kat page len..so kat dalam file .ZIP yang Wan kasi nie nanti korang ada full package untuk Adobe Photoshop.. so bro KROLE tak yah susah susah and blur blur lagi k,,klik je DOWNLOAD kat bawah ni








A ha..korang dah selesai download?? law dah nie tutorial untuk korang install ADOBE PHOTOSHOP nie. first korang mesti extract file tu ke bentuk folder..klik kanan kat file tu lepas tu klik extract here..


Senang bukan..lepas tu korang open folder tu.. korang akan tengok bende yang macam kat gambar dibawah nie..yang Wan bulatkan dengan warna merah tu..yang tu korang double klik kan.. or open kan.. yang itu SETUP






Korang next je and agree je step yang terpapar nanti tapi bace bace lah gak k,,tak kan tak faham ,hehehe... sampailah satu step tu.. akan ade box yang suh korang isi maklumat..familly name.last name and macam macam g..korang isi je..gune name pape je..and yang kod kat bawah tu nanti korang taip je 1111111111111111111 sampai penuh box tu..


Bile dah selesai semua akan ade kluar satu box yang mintak lesen..korang cancel je k..jangan lunch adobe tu dulu ..law dah lunch ..korang close balik ..


Nie step yang korang kene faham..kene wat betul betul taw.. skang kite nak kasi ADOBE PHOTOSHOP tu full version.. so dalam file yang korang dah extract tu.. korang ade tak tengok folder CRACK..korang open folder CRACK tu.. lepas tu select all and copy ..sellect all and copy.. lepas tu korang pergi ke "C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS".. and pastekan file yang korang copy tadi kat dalam tu..


Okay okay..jangan gelabah.Wan taw ade segelintir dari korang memang tak taw camne nak ke situ..so,nie step nye..korang klik my computer and klik local disk C lepas tu korang cari folder program file,lepas tu klik kat folder tu, lepas tu korang akan jumpe folder adobe..cari taw folder adobe tu..lepas tu klik kat folder adobe tu..lepas tu korang akan tengok folder Photoshop CS...korang masuk ke folder tu..and korang paste file kat dalam folder tu...


so selesai..korang dah dapat ADOBE PHOTOSHOP...





Selamat berkongsi..
Reaksi:

0 komentar:

Poskan Komentar

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews